Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro Kijelző csere (gyári komplett, akkumulátorral, kerettel)

Érdeklődjön ⌛ 60 perc

  A legtöbb esetben leejtés következtében sérül. De előfordulhatnak pixel hibák, víz okozta foltok, besárgult fehér háttér, vagy akár az érintőpanel is teljesen működésképtelenné válhat Huawei P30 Pro készülékeden.

Huawei P30 Pro Akkumulátor csere

24.990 Ft ⌛ 1 nap

  Érdemes Huawei P30 Pro készüléked akkumulátorát cserélni 2-3 évente, akár jelentkezett hiba nélkül is. Egy zárlatos felpuffadt akkumulátor akár a kijelzőt is kifeszítheti a készülékházból, mind amellett, hogy csökken a gyári teljesítmény, akár teljesen működésképtelenné is válhat a készülék további költségeket eredményezve.

Huawei P30 Pro hátlap csere

19.990 Ft ⌛ 60 perc

  Huawei P30 Pro készüléked hátlapja üvegből készült. Prémium érzést kelt használatkor, illetve lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést. Azonban könnyebben is sérül mint egy alumínium ház, nem mellesleg egy összetört üveglap sérülést is tud okozni a bőrünkön mind amellett , hogy nem is túl szívderítő a látványa.

Huawei P30 Pro töltőcsatlakozó csere

? 24.990 Ft ⌛ 30 perc

  Az egyik leggyakrabban használt eleme a készüléknek, ha nem tölt vagy nem csatlakozik a számítógéphez Huawei P30 Pro készüléked valószínűleg ezen alkatrész cseréje megoldja a problémát.

Huawei P30 Pro hátlapi kamera csere

49.990 Ft ⌛ 60 perc

  Önmagában ritkán romlik el Huawei P30 Pro hátlapi kamerája, de van rá példa, hogy egyik pillanatról a másikra nem működik. Legtöbbször leejtés, vagy beázás hatására sérül.

Huawei P30 Pro hangszórók , mikrofonok, jack csatlakozó cseréje.

? 14.990 Ft ⌛ 30 perc

  A Huawei P30 Pro készülékben több hangszóró illetve mikrofon található. Ezek mindegyike külön cserélhető, mint ahogy a jack csatlakozó is.

Huawei P30 Pro szoftverfrissítés és egyéb javitások

? 4.990 Ft ⌛ 30 perc

  Szoftverfrissítés, hálózat függetlenítés, magyarosítás, régió váltás folyamata Huawei P30 készüléken.